Ibiza Property for sale With a Commercial Licence

Ibiza Roca Llisa.com

-CAN CLU

  1. Commercial Property for sale in Ibiza
    unique business opportunity
  • Property area: 575 m²
  • Plot area: 8.000 m²
  • Bedrooms: 4
  • Bathrooms:3
  • Condition:Good
  • Views:-
  • Price: 2.200.000 €

Contact

CLUB ROCA LLISA , A UNIQUE property FOR SALE IN THE RESIDENTIAL ARE OF ROCA LLISA WITH A COMMERCIAL LICENCE.

 

Roca Llisa onroerend goed te koop

Roca Llisa onroerend goed te koop”] Roca Lisa : Onroerend goed LUXE IN IBIZA Het prive gebied met bewaking van Roca Lisa is gelegen halverwege tussen Ibiza stad en Santa Eulalia del Rio , met name tussen de dorpen van Jezus en Cala Llonga . Het wordt beschouwd als de beste urbanisatie van het eiland , dat een enclave van luxe en rust , van groot contrast met de meer hectische levensstijl van de andere centra van het eiland. Ontworpen en gebouwd aan het eind van de jaren ’60 , het begin van de jaren ’70 met een Master Plan van Ontwikkeling , heeft de urbanisatie haar doelstellingen heeft bereikt : een hoge standaard van het bouwen met de beste infrastructuur tot op heden, exclusieve klantenkring , huizen en appartementen die zich vermengen met de omringende landschap die de schoonheid van de kustlijn en de natuur , zorgen voor het genot van de meest spectaculaire uitzicht op de kust en het eiland Formentera . Vandaag de dag is Roca Lisa een urbanisatie dat biedt uitstekende mogelijkheden voor een tweede huis of een slimme investering woning . Roca Lisa is geïsoleerd van de overvolle toeristische gebieden , maar het is slechts 7 km van Ibiza stad en 16 km van de luchthaven . Dit maakt het een ideale plek voor uw vakantie . Ibiza Property for sale with a commercial licence De geografische positie van Roca Lisa maakt een ontspannen vakantie en een praktische dicht bij alle toeristische voorzieningen zoals restaurants , bars , watersport centra , enz. Roca Lisa bestaat uit twee gebieden : De Sea Side , een heuvelachtig terrein op het zuiden- westen, richting de zee . De huizen in het gebied zijn gebouwd op een hoge helling terrein garanderen van de mooiste uitzichten op de zee en de eilanden . De Golf Side, tussen de prachtige heuvels van de enige twee golfbanen op het eiland : Golf Ibiza met 18 holes Golf Club Roca Lisa met 9 holes
vastgoed onroerend goed
Villa met horeca vergunning roca llisa Ibiza
Villas koop en verhuur